HTML

Már csak ennyi van hátra:

Ez meg mi?

20 kg-os fogyásom gyötrelmes története. Avagy, hogyan formálom puhány testem Chuck Norris keménységűre.

Friss topikok

  • 100nappokol: @morningshadow: köszönöm szépen a tippet. Ismerem a programot csak a "kis térrel" van problémám. M... (2012.12.06. 10:48) 031.

213. Lement a 20 kiló

2013.06.05. 16:49 :: 100nappokol

Lement 20 kiló. Vagyis a jelenlegi állás szerint csak majdnem, fél kiló az eltérés. Nem rég 71.7 kg-t mutatott a mérleg. Mondhatni elég jól nézek ki, persze azért még a valóságban távol állok ettől a fogalomtól. Viszont kövér már nem vagyok. Még 2 hét van hátra a 8 hetes szálkásító diétámból. Valószínűleg rádobok még egyet. Majd meglátjuk mi fog belőle kisülni. A cél, hogy full szálkás legyek.
Sajnos a hasamon a túlsúly igen mély sebeket ejtett, szó szerint. Kb. mint Oktoanyu szülés után. Ez már több éves dilemmám. Emlékszem mikor először kimentem vele a haverokkal a strandra egy tigris áldozataként azonosítottak akit szétmarcangolt a karmaival. Hogy, egyik egyetemi csoporttársam idézzem "geci undorító". Hát szerintem sem egy szép látvány, de hát ez van. Ezek a stigmák legalább mindig emlékeztetni fognak arra, hogy ne hagyjam el magamat. Lassan már rakhatnék fel magamról képet. Na meg adós vagyok egy fehérjékről szóló írással is az amúgy elég felületesre sikeredett vitaminos cikk után. De most irány a konditerem. Gyúrunk vazze'

Szólj hozzá!

Címkék: diéta fogyás stigma stria striák

A bejegyzés trackback címe:

https://100nappokol.blog.hu/api/trackback/id/tr395345764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása