HTML

Már csak ennyi van hátra:

Ez meg mi?

20 kg-os fogyásom gyötrelmes története. Avagy, hogyan formálom puhány testem Chuck Norris keménységűre.

Friss topikok

  • 100nappokol: @morningshadow: köszönöm szépen a tippet. Ismerem a programot csak a "kis térrel" van problémám. M... (2012.12.06. 10:48) 031.

004.

2012.11.08. 21:12 :: 100nappokol

Ma hajnalban olvasgattam egy számomra igen inspiráló blogot és megfogalmazódott bennem pár gondolat. Ezek a gondolatok pedig az edzéssel kapcsolatosak. Először is tisztáznom kell, hogy milyen céljaim vannak az edzéssel? Leges legfontosabb 20 kg zsír elpusztítása. Sajnos ez a 20 kg nem csak zsír lesz mert elkerülhetetlenül pusztulni fog az amúgy is satnya izomzatom.

Tervezett edzések:

  • Hétfő - "konditermes edzés"
  • Kedd - futás
  • Szerda - pihenőnap
  • Csütörtök - futás
  • Péntek - "konditermes edzés"
  • Szombat - futás
  • Vasárnap - pihenőnap

Futás: ahogy már többször is említettem elég szar kondícióban vagyok és a keddi futásomból kiindulva 30 perc időtartamnál nem igazán tudok többet kihozni magamból. Terveim szerint ezt hetente fogom 5 perccel növelni vagyis a héten 3x30 majd a következőn 3x35 a harmadik héten 3x40 és a negyediken pedig 3x45 stb. Persze ez így túl szép és jó lenne meglátjuk mennyire tudom ezt teljesíteni. Na meg hát nem lehet a végtelenségig növelni.

Konditermes edzés: ez nem azt a tipikus "gyúrást" jelenti nálam, hogy lemegyek a terembe és ott különböző gépeken edzek. Ezt inkább egy 1-1,5 órás "tornaóraként" tudnám leírni ami tartalmaz bemelegítő futást, egy kis gimnasztikát, (kézi)súlyzós alap gyakorlatokat (fekvenyomás, guggolás stb.) Ez egy csoportos foglalkozás pár barátommal egy kajak edző vezetése alatt.

Sajnos már első héten meg kell, hogy szegjem ezt a rendet mert pénteken gólyabál és nem tudom megoldani, hogy az edzésre is odaérjek meg a party kezdetére is. A gólyabállal együtt elérkezik az első kísértés napja is hiszen az egész egyetemi épület sörben és más egyéb ínycsiklandozó alkoholban fog úszni. Szopás lesz józanon bulizni, de hát mindent ki kell egyszer próbálni.

Ezt a 100 napot tényleg csak a rajtam található háj eltüntetésére szeretném fordítani, de ha "végeztem" nem tervezem visszaesésem a teljes semmittevésbe. Szeretnék majd a jövőben tényleges konditermes edzéseket tolni, de ez még a jövő zenéje. Ehhez majd bizonyosan profi segítséget fogok kérni.De ez még a jövő zenéje.

Szóval ezek a tervek. Minden építőjellegű kritikát, tanácsot szívesen fogadok.

A mai napról:

  • Reggeli: 1 szelet U1 kenyér, 3 füstli virsli, 10 deka ubi, 3dkg pannónia sajt
  • Tízórai: 1 U1 puding
  • Ebéd: 200 g párolt zöldség, 345g csirkemell kevés olajon pirítva
  • Uzsonna + Vacsora: 2 doboz Jogobella light joghurt, 1 db alma

Összes kcal bevitel: 1374.54
Kcal égetés (testmozgással): 290.38
Kcal égetés (Alapjárat kcal égetés): 2422
--------------------------------------------------
Napi mérleg: -1337.84 (120.64%)

Futás helyett nyomattam egy fél órás aerobikot dvd-re. Nagyon buzis de a célnak megfelel.

A holnapi nap szopás lesz mert reggel 6kor mehetek BP-re 8 órási gyakorlatra. Utána meg fenn dekkolhatok húgaimnál egész nap. Így most tanácstalan vagyok milyen sport tevékenységet űzzek holnap. Ráadásul cipelhetem fel az edzős ruhámat, akkor a szép ruhámat a gólyabálra. Hát szerintem lófaszt. Vasárnapot szépen átalakítom sport nappá. Hiába, ennyire azért rugalmasnak kell lennünk.

Fáradt vagyok. Ennyit mára.

Szólj hozzá!

Címkék: fogyás update konditerem testnevelés tesióra lifetilt

A bejegyzés trackback címe:

https://100nappokol.blog.hu/api/trackback/id/tr924896402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása